Om Nasjonalmuseet

Om Nasjonalmuseet

Har du lyst på en vandreutstilling fra Nasjonalmuseet?

Gledelig begivenhet i Nasjonalmuseets gallerinettverk!
Vi fjerner egenandelen for leie av galleriutstillinger i Nasjonalmuseets landsdekkende program fra og med 1. juni 2013.

Superunion Architects AS, Istanbul DPEC (Disaster prevention and education center/Istanbul senter for utdanning og katastrofeforebygging). Illustrasjon: Superunion Architects AS

For deg som publikummer betyr det at ditt nærmeste galleri; det være seg et kunstsenter, en kunsthall, en kunstforening, et kulturhus eller et museum kan leie galleriutstillinger fra Nasjonalmuseet helt gratis!

Nasjonalmuseet håper at dette kan virke stimulerende med hensyn til mottak av enda flere av våre galleriutstillinger ute i distriktene.


«Under 40. Ung norsk arkitektur 2013»

En av de seks galleriutstillingene vi nå tilbyr gratis er «Under 40. Ung norsk arkitektur 2013». Utstillingen vises nå på Nasjonalmuseet-Arkitektur til og med 29. september 2013. Den omarbeides deretter til en noe mindre turneutgave som blir tilgjengelig for resten av landet fra mai 2014.

Andre galleriutstillinger som er gratis er ”Daniel Rybakken. Det nye lyset”, ”Lyden av kunst”, ”SPOR. Norsk Arkitektur 2005-2010”, ”Ketchup og blod. Videoperformancer av McCarthy” og ”I Nasjonalmuseets blindsone”.

Les mer om utstillingene