Om Nasjonalmuseet

Om Nasjonalmuseet

Siste sjanse til å oppleve «Louis Kahn – The Power of Architecture»

Utstillingen om den verdensberømte amerikanske arkitekten Louis Kahn vises i Museet for samtidskunst og Nasjonalmuseet – Arkitektur frem til 26. januar 2014.

På grunn av stor pågang blir det en ekstra visning av den gripende filmen My Architect. A Son’s Journey, av og med Louis Kahns sønn Nathaniel, søndag 26.1. kl. 15.00 i Nasjonalmuseet – Arkitektur.

Det er dessuten gratis omvisninger i utstillingen hver søndag kl. 14.00. Den siste søndagen blir det kuratoromvisning med Eva Madshus. Oppmøte i Museet for samtidskunst kl. 14.00.

Formidlingsprogrammet til utstillingen har vært svært populært. Både arkitekt Arne Henriksens foredrag Corbusier og Kahn i India den 9. januar og den avsluttende paneldebatten Louis Kahn – hans betydning og virkningshistorie torsdag 23. er fulltegnet. Interesserte som ikke har fått billetter til disse arrangementene kan eventuelt møte opp før kl. 17.30 og tegne seg på liste for avbestilte billetter.

Siden Nasjonalmuseets foredragsserie om Louis Kahn er blitt møtt med så stor interesse, vil redigerte opptak av foredragene bli lagt ut på Internett mot slutten av måneden. Publiseringsdato og lenker blir offentliggjort i neste Nyhetsbrev fra Nasjonalmuseet.

Les mer om utstillingen Louis Kahn – The Power of Architecture