Kunst i Oslo

Oslo Kunstforening har sammen med Tegnerforbundet og Nasjonalmuseet tatt initiativ til «Kunst i Oslo», som er et samarbeid med Røde Kors om gratis inngang for migranter i integreringsfasen.

I Nasjonalmuseet gjelder tilbudet visningsstedene Nasjonalgalleriet, Museet for samtidskunst, Nasjonalmuseet – Arkitektur og Kunstindustrimuseet. Totalt er 19 museer og kunsthaller i Oslo med.

Kunst i Oslo-billettene fås via aktivitetene i Oslo Røde Kors, som for eksempel Flyktningguiden og Stella – Røde Kors kvinnesenter. Billettene leveres ved inngang i museene. Vi ønsker varmt velkommen!

Oslo Røde Kors driver langsiktig integreringsarbeid for å gi migranter nye nettverk og økt kunnskap om språk, kultur og samfunn. Flyktningguiden kobler flyktninger og innvandrere med osloborgere som kan være en støtte på veien inn i det norske samfunnet. De som kobles får tips om ulike aktiviteter de kan gjøre sammen, for eksempel kino, kafé, turer eller museumsbesøk. Alle som bosettes i Oslo får tilbud om en flyktningguide.

For mer informasjon, se Kunst i Oslo sitt nettsted eller Facebook-side.

For more information, visit Kunst i Oslo's website or Facebook page.

I Villa Stenersen og Mellomstasjonen er det også gratis inngang uten Kunst i Oslo-billett.

Andre medvirkende i «Kunst i Oslo»:

• Fotogalleriet
  • Kunstnernes Hus
  • Vigeland-museet
  • Astrup Fearnley Museet
  • Kunsthall Oslo
  • Galleri LNM (Landsforeningen Norske Malere)
  • Kunstverket Galleri
  • Galleri BOA (Billedkunstnerne i Oslo og Akershus)
  • Norske Grafikere
  • Soft galleri