Japanomania-origami-04.1.jpg
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Nasjonalmuseet på #VÅRTNABOLAG

27. august 2016
13:00

Torshov Transitmottak
Vossegata 19, Oslo

Under festivalen #VÅRTNABOLAG lar Nasjonalmuseet seg inspirere av blomsterkranser, japansk kunst og japansk tradisjon for papir som materiale. Med utgangspunkt i natur, mytiske dyr, hav, himmel og fantasi klipper vi egendesignede kranser i farget papir og bretter origami til figurer.

Besøk Nasjonalmuseet under #VÅRTNABOLAG!

Gratisfestivalen #VÅRTNABOLAG er en del av Oslo World Music Festival. Siden 2009 har Oslo World Music Festival invitert beboere fra norske asylmottak til festival. Tiltaket har resultert i deltagelse, frivillighet og dialog mellom asylsøkere, konsertpublikum og artister fra hele verden.

For mange av beboerne som kommer uten familie og venner, har invitasjonen til festivalen hatt stor betydning for deres integreringsprosess og psykiske helse i en prøvende tid.

Festivalen kan i tillegg by på pop-up restaurant med gratis mat laget av et team ledet av den Irakiske kokken Osama Ayad.

Mer informasjon finner du på Oslo World Music Festival.

Festivalområdet åpner klokka 13.00.

Konsertene starter klokka 15.00.

I tillegg til Nasjonalmuseet kan du besøke Redd Barna, Røde Kors, Family Reggae Disco, Kaffebrenneriet, Oh Mama Crew, UNG Media og flere under festivalen.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold