ARoS_2.Foto_Anders_Trærup.jpg
ARoS, Aarhus Kunstmuseum. Foto: Anders Trærup

Opplev kunst og kultur i Danmark

14. juni 2018–17. juni 2018

For Nasjonalmuseets Venner
Fullbooket med venteliste

Denne gangen går turen til Jylland, via Fyn og til Sjælland. Vi starter i Århus, hovedstaden på Jylland, og avslutter reisen i Kongens by, København. Med oss som veiviser har vi Nasjonalmuseets avdelingsdirektør for design og kunsthåndverk, Widar Halén. Han vil gi oss kjærkomment kunstfaglig påfyll.

Torsdag 14. juni
Vi møtes på Stena Line kaia på Vippetangen kl. 18.00 for samlet å gå om bord og sjekke inn på våre lugarer. Avreise fra Oslo kl. 19.30 med MS Stena Saga.

Fredag 15. juni
Etter en god frokost er vi på vei gjennom Jyllands flate landskap og vår første stopp blir ARoS, Århus kunstmuseum, neste stopp går videre til Fyn og Egeskov Slott – før bussen går videre til København og Copenhagen Strand hotel. 

Lørdag 16. juni
Rett etter frokost er vi på farten og denne gang til fots til Amalienborg slott som i dag også er residensen for den danske kongefamilie.

Vårt besøk på Amalienborg avsluttes ved lunsjtid. Resten av dagen står til egen disposisjon.

De av dere som er lystne på enda mer kunnskap, kan følge med Widar til Designmuseum Danmark. Museet er et av Nordens sentrale utstillingssteder for dansk og internasjonal design og kunsthåndverk.

Søndag 17. juni
Hjemreisedag, men vi skal rekke mye før flyet forlater Kastrup på ettermiddagen. Vi sjekker ut etter frokost og setter kursen for Karen Blixen Museet i Rungstedlund før dagen avsluttes i Louisiana Museum of Modern Art, som ligger så vakkert til ved Øresund.

Avreise fra Louisiana kl. 15.00 til Kastrup flyplass hvor SAS har avgang kl. 17.50 direkte til Oslo Gardermoen med ankomst kl. 19.00.

Vi kan garantere at «Det er dejlig å være norsk – i Danmark!»

Venteliste

Har du spørsmål? Send e-post til: venner@nasjonalmuseet.no

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold