Party in Residence

9. september 2016–10. september 2016
21:00–02:00

Gamle Museet
Dronningens gate 4, Oslo

Velkommen til stor fest i anledning åpningen av Oslo arkitekturtriennale og utstillingen «Etter tilhørighet. Om å komme til» i Nasjonalmuseet – Arkitektur!

Triennale-festen finner sted i Astrup Fearnley-museets gamle lokaler i Dronningens gate 4. 

Det blir bar. Det blir DJ'ene Are Mokkelbost og Anne Valeur. Det blir høyt under taket. Det blir fest! Årets arkitekturtriennale handler om tilhørighet og vår tilknytning til steder og fellesskap. Finn din tilhørighet på triennale-fest denne kvelden! Gratis adgang for alle.

Denne bygningen, som er tegnet av LPO Arkitekter, var hjem for Astrup Fearnley-museet og huset noe av Norges mest verdifulle billedkunst, skulpturer og installasjoner fra 1993 til 2012, da museet flyttet til Tjuvholmen.

Med sine ni meter under taket er lokalene nå ett av Oslos mest karakteristiske festlokaler, med en unik stemning og romfølelse.

Kom også gjerne innom rundebordsdiskusjon om å (ikke) høre til kl 18.30 på Nasjonalmuseet – Arkitektur før festen, og til vorspiel, bar og DJ på terrassen utenfor museet fram til kl. 21.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold