Kopi av JanChristensen.png
Jan Christensen. Foto: Linda Bournane Engelberth

Kunstsnakk #7: Jan Christensen i samtale med Sabrina van der Ley

21. mars 2017
18:00–19:30

Mellomstasjonen

Velkommen til Kunstsnakk #7, hvor Jan Christensen møter Sabrina van der Ley, avdelingsdirektør for samtidskunst i Nasjonalmuseet.

Jan Christensen er en allsidig kunstner med internasjonal utstillingsvirksomhet og kuratorpraksis. Han arbeider innen mange ulike medier og teknikker, som skulptur, maleri, tegning og foto. Sammen med den norske kunstneren Marius Dahl, har Christensen gjort flere prosjekter i offentlig rom, sist for Sparebankstiftelsen DNB, Sentralen i Oslo og Kvernevik svømmehall i Stavanger. I 2016 kuraterte Christensen gruppeutstillingen DEFACED på Prosjektrom Normanns i Stavanger. Jan Christensen er styremedlem ved Kunstnernes Hus og Fellesverkstedet og sitter i redaksjonsrådet for Billedkunst og kunstnerisk råd ved Prosjektrom Normanns i Stavanger og Tromsø Kunstforening, Tromsø.

I samtale med Sabrina van der Ley blir vi bedre kjent med Jan Christensen, både som kunstner, kurator og med hans engasjement for kunstens visningsrom.

Program:

  • Kl. 17.30: Dørene åpner. Mellombar er åpen
  • Kl. 18.00: Jan Christensen i samtale med Sabrina van der Ley
  • Kl. 18.45: Spørsmål fra salen

Jan Christensen (1977) er utdannet fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole/Kunsthøgskolen i Oslo. Han har hatt en rekke separatutstillinger både i Norge og utlandet, blant annet i New York, Berlin, Oslo, Bern, Bergen, München, Kristiansand, Viborg, Moss og Drammen. Christensen er innkjøpt av blant annet Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design og Astrup Fearnley Museet.

Les mer om Jan Christensen her

Nasjonalmuseet vil i løpet av våren arrangere en rekke kunstnersamtaler der norske samtidskunstnere møter Sabrina van der Ley, avdelingsdirektør for samtidskunst ved Nasjonalmuseet. Mellomstasjonens egen Mellombar, laget av Dronebrygg, er åpen under hver Kunstsnakk.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold