Kunstsnakk #9: Lisa Helstrøm Jørgensen og Henrik Sørlid fra Kurant i samtale med Sabrina van der Ley

23. mai 2017
18:00–19:30

Mellomstasjonen

Velkommen til Kunstsnakk #9, hvor Kurant møter Sabrina van der Ley, avdelingsdirektør samtidskunst i Nasjonalmuseet.

Kurant er et kunstnerdrevet visningsrom for ung og uetablert samtidskunst i Tromsø. Kurants formål er å bidra til utvikling og styrking av Tromsøs voksende kunstscene. Programmet formes av kunstnerne som til enhver tid driver stedet, og fokuserer spesielt på samtidskunst av kunstnere i etableringsfasen. Kurant ble opprettet i 2009 av Line Solberg Dolmen, Kåre Grundvåg og Geir Backe Altern. I dag drives Kurant av Henrik Sørlid, Lisa Jørgensen og André Enger Aas.

I samtale med Sabrina van der Ley blir vi bedre kjent med hvordan Kurant legger til rette for utstillinger og andre arrangementer, og har en fremtredende posisjon i et ungt og ekspanderende kunstmiljø i Tromsø.

Program:

  • Kl. 17.30: Dørene åpner. Mellombar er åpen
  • Kl. 18.00: Lisa Helstrøm Jørgensen og Henrik Sørlid i samtale med Sabrina van der Ley
  • Kl. 18.45: Spørsmål fra salen

Les mer om Kurant her

Nasjonalmuseet vil i løpet av våren arrangere en rekke kunstnersamtaler der norske samtidskunstnere og kunstnerdrevne visningssteder møter Sabrina van der Ley, avdelingsdirektør for samtidskunst ved Nasjonalmuseet. Mellomstasjonens egen Mellombar er åpen under hver Kunstsnakk.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold