Lag din egen Derbyhatt!

26. august 2017
12:00–16:00

Mellomstasjonen

La deg inspirere av kongelige drakter og kjente kunstverk i vårt hatteverksted!

Norsk Derby går av stabelen 27. august på Øvrevoll. Nasjonalmuseet inviterer til gratis hatteverksted i Mellomstasjonen.

Du kan delta med hatten du lager i hatteparaden på Øvrevoll. Kanskje vinner akkurat du den nyopprettede kategorien «Museumshatten»?

Hatteverkstedet er i Mellomstasjonen ved byggetomta til det nye Nasjonalmuseet, hvor vi også inviterer til omvisning før vi lager Derbyhatter. Ta gjerne med en hatt selv som vi kan være kreative med. Vi har mange ulike materialer og våre dyktige formidlere vil hjelpe deg med å skape din helt unike hatt. Hatteverkstedet avsluttes med fotografering av hattekreasjonene.

Verkstedet passer både for voksne og barn over sju år i følge med en voksen.

Det er begrenset antall plasser og vi anbefaler å være tidlig ute.

Velkommen til hatteverksted!Hatteverkstedet gir deg gratis inngang til Øvrevoll 27. august og mulighet til å delta i selveste hatteparaden i kategorien «Museumshatten», der Alex Rosén deler ut prisen for beste museumshatt! Mer info om Norsk Derby

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold