RichardPrince_UntitledCowboy_1989_a.jpg
Richard Prince, «Untitled (Cowboy)», 1989. Foto: Astrup Fearnley Museet

Babyomvisning: «Troløse bilder» - En verden besatt av bilder og illusjon

13. februar 2018
13:00–14:00

Nasjonalgalleriet

Velkommen til babyomvisning i utstillingen «Troløse bilder»!

Det komplekse forholdet mellom bilde og virkelighet har lenge vært et av de viktigste temaene i kunsten. Utstillingen «Troløse bilder» viser over 40 sentrale kunstnere med verk fra de siste fire tiårene som på ulikt vis griper tak i den enorme mengden bilder vi omgir oss med.

Vi får se ikoniske pionerarbeider, men også helt nye verk. Kunstnernes undersøkelser foregår bredt. Med film, foto, skulptur og maleri. På aviser og utrevne magasinsider. Fra Vibeke Tandbergs iscenesettelse som ung brud, til Alfredo Jaars ikke-foto av Osama Bin Ladens død og Mike Bouchets pulserende pornofragmenter.

Babyomvisninger

Omvisningen er lagt til rette for foreldre i permisjon som ønsker litt kulturelt påfyll. I atelier kan du parkere barnevognen, og her er det også mulighet til å gi mat og stelle barnet. Vi byr på litt forfriskninger. Atelier vil være åpent under hele besøket. Husk bæresele.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold