Babyvogn.jpg
Velkommen til babyomvisning! Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Babyomvisning: «Visning» - Gjennomført og lekker 1(2)-roms utstilling om boligkvalitet

15. mai 2018
13:00–15:00

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Velkommen til babyomvisning i utstillingen «Visning»!

Lys og lekker utstilling om boligkvalitet og små leiligheter, perfekt for førstegangskjøpere. Innholdsrik og attraktiv. Utstillingen analyserer også nye boligbyggingsområder i Oslo, og viser stilfulle leiligheter fra funkisperioden og kreative boligløsninger for framtiden. 

Oslo er blant de raskest voksende byene i Europa, og det bygges stadig raskere, høyere og tettere. «Visning» er en unik sjanse til å utforske hvordan arkitektoniske kvaliteter – som planløsninger, dagslys og gode nabolag – påvirker din bo- og livskvalitet. Utstillingen reiser også spørsmål om hva som påvirker utformingen av en liten leilighet i dag.

Babyomvisning

Omvisningen er lagt til rette for foreldre i permisjon som ønsker litt kulturelt påfyll. Byens fineste stellerom står til disposisjon. Atelieret er åpent for avslapping og lek under hele besøket. Her er også mulighet for å gi mat og vi byr på litt forfriskninger.

Tilgang med barnevogn

Ved siden av trappen til hovedinngangen mot Bankplassen er det skiltet til inngang på baksiden. Port med ringeklokke i Nedre Slottsgate.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold