Babyvogn.jpg
Velkommen til babyomvisning! Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Babyomvisning: «Visning» - Gjennomført og lekker 1(2)-roms utstilling om boligkvalitet

13. november 2018
13:00–15:00

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Velkommen til siste babyomvisning i utstillingen «Visning»!

Lys og lekker utstilling om boligkvalitet og små leiligheter, perfekt for førstegangskjøpere. Innholdsrik og attraktiv. Utstillingen analyserer også nye boligbyggingsområder i Oslo, og viser stilfulle leiligheter fra funkisperioden og kreative boligløsninger for framtiden.

Oslo er blant de raskest voksende byene i Europa, og det bygges stadig raskere, høyere og tettere. «Visning» er en unik sjanse til å utforske hvordan arkitektoniske kvaliteter – som planløsninger, dagslys og gode nabolag – påvirker din bo- og livskvalitet. Utstillingen reiser også spørsmål om hva som påvirker utformingen av en liten leilighet i dag.

Babyomvisning

Omvisningen er lagt til rette for foreldre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Byens fineste stellerom står til disposisjon. Atelieret er åpent for avslapping, gi mat og lek under hele besøket. Husk bæresele. Vi byr på litt forfriskninger.

 

Tilgang med barnevogn

Ved siden av trappen til hovedinngangen mot Bankplassen er det skiltet til inngang på baksiden. Port med ringeklokke i Nedre Slottsgate.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold