Visning signal 01_1250.jpg
«Visning». Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Plot/Oslo: Workshop + Omvisning i «Visning»

25. oktober 2018
17:00–18:30

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Hva kjennetegner en god bolig? Får Oslos førstegangskjøpere og andre boligsøkere kvaliteten de betaler for i jakten på et eget hjem? Er boligen forvandlet fra et hjem til et investeringsobjekt?

Nasjonalmuseet for arkitektur åpner dørene for Plot/Oslo og gir en omvisning i arkitekturutstillingen «Visning». Utstillingen viser hvordan sammenhenger mellom politikk, regelverk og arkitektur påvirker byen vår og utformingen av særlig de små leilighetene i Oslo.

Workshop

Etter omvisning inviterer Plot/Oslo til å bli med på workshopen «Bolig 2037». I arkitekturverkstedet reflekterer vi over hvordan vi kommer til å bo i år 2037. Vi bygger tredimensjonale boligmodeller i målestokk, som møbleres med pappmøbler. Modellbyggesystemet består av moduler i tre og er utviklet av arkitektkontoret AtelierOslo.

Plot/Oslo er en kunstklubb for unge i alderen 15 til 25 år, og et samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet og Kunstnernes Hus. Gjennom året arrangeres aktiviteter som omvisninger i ulike utstillinger, workshops, ekskursjoner, filmvisninger og treff med kunstnere og kuratorer og gjør deg godt kjent med samtidskunstfeltet i Oslo. Alle arrangementene er gratis. Følg Plot/Oslo på Facebook for mer info om kommende arrangementer.

Velkommen!

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold