Rundebordsdiskusjon om å (ikke) høre til

9. september 2016
18:30–20:00

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Velkommen til en rundebordsdiskusjon med deltakere fra utstillingen «Om å komme til»! Deltakerne forteller om sine arbeider og undersøkelser knyttet til tre steder som er presentert i utstillingen: Gardermoen/Oslo, ved James Bridle, Risaralda/Colombia ved Husos, og Prato/Italia, ved Matilde Cassani. Panelet vil reflektere rundt temaet «tilhørighet», gjennom å fortelle om sin prosess i arbeidet med sine stedsrapporter.

Utstillingen viser ti ulike rapporter, én fra hvert av stedene. Rapportene er laget på oppdrag av kuratorgruppen, og er produsert av ti ulike reportere/team bestående av arkitekter, kunstnere, journalister og andre fagpersoner. Rapportene beskriver stedene på ulike måter, og gir mangefasetterte perspektiver på tematikk tilknyttet tilhørighet.

James Bridle er kunstner, skribent og forlegger med base i London. Han skriver om litteratur, kultur og nettverk for ledende magasiner og aviser, blant annet Wired, Domus, Cabinet, The Atlantic, The New Statesman, The Guardian, The Observer med flere, både på trykk og på nettet. Som kunstner har Bridle stilt ut over hele verden og på Internett.

Matilde Cassani født i 1980, studerte arkitektur ved Politecnico di Milano og ved Universidade Tecnica de Lisboa, og senere arkitektur og bykultur (»Metropolis«) ved CCCB (Centro de Cultura Contemporània de Barcelona) og UPC (Universidade Politecnica de Catalunya) i Barcelona i Spania (som doktorgradsstudent). Hun har en doktorgrad i arealplanlegging og byutvikling.

PS: Museets terrasse med BAR og DJ er åpen til kl. 21:00, før Triennalefesten In Residence åpner på Gamle Museum (tidligere Astrup Fearnley-museet) kl. 21:00–02:00.

Arrangementet foregår på engelsk.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold