Kopi av LeCorbusiervedhavet-utstillingsdokumentasjon-01.jpg
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Søndagsåpen villa

28. oktober 2018
12:00–16:00

Villa Stenersen

Velkommen til omvisninger kl. 13 (på norsk), kl. 14 (på engelsk) og kl. 15 (på norsk)

Omvisningen varer i 45 minutter og de besøkende får se disse rommene: Den berømte garasjen, hagestuen, foyeren og trapperommet, stuen, biblioteket og hovedsoverommet med tilhørende bad.

Temaer for omvisningen er både familien Stenersens liv og virke, Arne Korsmos arbeid som arkitekt generelt, og med eksempler fra Villa Stenersen spesielt. Det er anledning til å sitte ned og lese i biblioteket. Det er lov til å leke i hagen, og vi har alltid klosser tilgjengelig for bygging. Enkelte søndager er det tilbud om bygge- og tegneaktiviteter.

I perioden 6. mai til 16. desember viser vi utstillingen «Le Corbusier ved havet»; et annet blikk på den berømte arkitekten, med reproduserte tegninger, malerier og objekter fra de inspirerende feriene hans ved havet i sørvest—Frankrike på 1920 og -30-tallet.

Ankomst:

T-bane linje 2 eller 5 (Avløs eller Østerås) til Borgen stasjon. Tuengen allé er første/nærmeste vei som krysser Sørkedalsveien. Det tar ca. 10 min. å gå fra stasjonen til villaen.

Eventuelle besøkende med bil har dessverre ikke anledning til å kjøre inn eller parkere på eiendommen, men må stoppe/parkere i Tuengen allé.

 

Åpningstider:

I perioden 1. mai til 16. desember er villaen er åpen for publikum hver søndag kl. 12.00–­­­­­­­­­­­­16.00.

Arrangementer 46 58 ./9Swp1O2b.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/arrangementer/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#activities Dette er en aktivitetsrotmappetrue 2

Relatert innhold