Helt eventyrlig_barn_Annar Bjørgli.jpg
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli

Barnehager

Sanseopplevelser, nysgjerrighet, undring og gode historier er utgangspunkt for undervisningsoppleggene vi tilbyr barnehagebarn. Her finner dere en rekke tilbud som er laget for barn i alderen 3–6 år og som tar hensyn til deres måte å oppleve verden på.

I vårt atelier møter dere profesjonelle kunstnere, og får mulighet for å prøve teknikker og kreativt utforske det tema dere har valgt. Jobber dere med et bestemt tema? Send mail og hør om vi kan tilby noe som passer til dere.

Alle tilbud til barnehager er gratis. 

Hold deg oppdatert på nye tilbud: Meld deg på nyhetsbrev for lærere

Nasjonalgalleriet har nå midlertidig stengt, men skal fortsatt være et åpent og levende hus for publikum i framtiden, med kunsten i sentrum. Det er dessverre ikke anledning til å bestille omvisninger i Nasjonalgalleriet. Tilbud i Villa Stenersen gjelder fra 15. mai 2019. Nasjonalmuseet – Arkitektur fortsetter som før.

Bestill omvisning

Kontakt
omvisning@nasjonalmuseet.no

Les mer om pedagogisk arbeid med arkitektur i barnehagen i «ARKITEKTUR OVERALT» av Anne Cathrine Lande ved Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Eli Solsrud ved Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.