Visning

27. april 2018–18. november 2018

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Gjennomført og lekker 1(2)-roms utstilling om boligkvalitet

Lys og lekker utstilling om boligkvalitet og små leiligheter, perfekt for førstegangskjøpere. Innholdsrik og attraktiv. Utstillingen analyserer også nye boligbyggingsområder i Oslo, og viser stilfulle leiligheter fra funkisperioden og kreative boligløsninger for framtiden.

Oslo er blant de raskest voksende byene i Europa, og det bygges stadig raskere, høyere og tettere. Utstillingen er en unik sjanse til å utforske hvordan arkitektoniske kvaliteter – som planløsninger, dagslys og gode nabolag – påvirker din bo- og livskvalitet. Den reiser også spørsmål om hva som påvirker utformingen av en liten leilighet i dag.

Vi pusser samtidig opp vår faste samlingsutstilling «Byggekunst» og innreder den med utsøkte boligideer (tegninger og modeller) fra de siste hundre årene.

 

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Bestill privat omvisning

Kontakt:

Presse: Elise Lund

Prosjektleder:
Nina Frang Høyum

Boken «Hva er en god bolig?» (Johan-Ditlef Martens og Ketil Moe, Universitetsforlaget) utgis samtidig med utstillingsåpning.

Utstillinger 45 58 ./9Swp1O1a.ips no/utstillinger_og_aktiviteter/utstillinger/ MenyplasseringHovedmeny Overstyr URL#exhibitions 2

Arrangementer