Alle komponerer!.jpg
7. Klasse ved St. Sunniva skole, Oslo

Alle komponerer!

Vandreutstilling (skole)

Til skoleutstillingen «Alle komponerer!» inviterer Nasjonalmuseet i samarbeid med Apparatjik og audiokolor alle skoleelever til å komponere et musikkstykke som baserer seg på elevenes bevegelser i rommet. Bevegelsessensorer og dataprogram forvandler elevenes bevegelser til lyd. Hvordan høres det ut når en person beveger seg gjennom rommet? Høres det annerledes ut enn når tre personer beveger seg der? Når elevene lager et nytt musikkstykke må de koreografere; de må kommunisere og interagere til de er tilfredse med resultatet.

Skoleutstillingen er en videreføring av Apparatjik og audiokolors prosjekt for utstillingen «I Wish This Was A Song. Music In Contemporary Art» som ble vist i Museet for samtidskunst 14.9.2012–20.1.2013.

Prosjektgruppen består av: Nicholas Hellsegg (utstillingsdesign og teknikk), Thomas Lyd (elektronikk, lys), Stina Høgkvist (kurator), Kari Anne Bjerkestrand,(koreograf/danser) Christopher Gjerde (utstillingstekniker) og Jeanette Eek Jensen (prosjektleder og formidlingsansvarlig) 

Les mer om utstillingen her!