Vi har invitert kunstnere til å respondere på «I Can’t Breathe» og de 8 minuttene og 46 sekundene som George Floyd lå i bakken og ble kvalt av politiet før han døde.

Sharp as a Knife – Shwan Dler Qaradaki

Menneskeverd er sentralt i Shwans kunst. Han undersøker hvordan dramatiske hendelser i et liv former menneskets selvbilde og selvforståelse. Han kombinerer egne erfaringer med andres, for å fortelle historier fra vår tid. Shwan kom til Norge som flyktning i 2000.

Jobber ... Jobber ...

Playable Character – Ignas Krunglevicius

I «Playable Character» bruker Ignas Krunglevicius en liste med ord fra tilsynelatende banale og dagligdagse samtaler, og setter de sammen med spesifikke begreper fra finans, politikk, og sikkerhets- og dataindustrien. Anonymisert gjennom alfabetisk sortering, og destabilisert av en tilfeldig technobeat og sporadisk bruk av primærfarger, mister teksten sin opprinnelige betydning. Samtidig er vi mennesker vant til å finne mening i støyen. Dermed kan kanskje nye, poetiske definisjoner oppstå av et tilsynelatende kaos.

Jobber ... Jobber ...

All Black Trans Lives Matter – Arthur Xavier

Arthur Xavier er en 21 år gammel mann fra Bergen som studerer og bor i Oslo. Han er samfunnsengasjert og er opptatt av musikk, film, foto og trans-relaterte temaer, ettersom Arthur er trans selv.

Jobber ... Jobber ...