Ønsker du å arrangere møter, konferanser, mottagelser og feiringer i det nye Nasjonalmuseet vil vi kunne tilby dette høsten 2022.

Det nye Nasjonalmuseet har elegante og velutstyrte lokaler som egner seg til varierte typer av sammenkomster. Etter en kort innkjøring av museet vil disse kunne bookes.

Servering av alle slag vil bli tatt hånd om av vår profesjonelle partner Dugurd. Ønsker du å kombinere ditt arrangement med tilrettelagte omvisninger, forelesninger og kunstneriske innslag får du alt under samme tak.

Nasjonalmuseet har for øyeblikket begrenset utleievirksomhet og vi tilbyr kun lokaler i Nasjonalmuseet – Arkitektur.

Kontakt utleie@nasjonalmuseet.no for mer informasjon

Fotografering og filming i Nasjonalmuseet

Det er generelt tillatt å fotografere i Nasjonalmuseets utstillinger.

Profesjonelle produksjonsselskaper, reklamebyråer eller andre fotografer som ønsker å bruke Nasjonalmuseet som lokasjon, bes henvende seg til utleie@nasjonalmuseet.no

Obs! Foreløpig er det kun mulig å fotografere i Nasjonalmuseet – Arkitektur. Villa Stenersen er under rehabilitering og ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Pressefotografer kan henvende seg til presse@nasjonalmuseet.no

I Nasjonalmuseet – Arkitektur har vi en konferansesal i andre etasje som rommer 60 personer. For lukkede arrangementer tilbyr vi også vestibyle- og kaféområdet. Vi formidler kontakt til vår faste samarbeidspartner Dugurd som kan servere møtemat og organisere kveldsarrangementer.

Utenfor museets ordinære åpningstider tilkommer kostnad for vakt i tillegg til leien. 

Bestill lokaler

Spørsmål?

 utleie@nasjonalmuseet.no