Om medlemskap

Nasjonalmuseets medlemstilbud eies og drives av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design. Medlemskapet er åpent for alle privatpersoner som har fylt 18 år. Ved å registrere deg som medlem, godtar du medlemsvilkårene og personvernerklæringen til Nasjonalmuseet.

Om ditt medlemskap

Medlemskapet er digitalt og administreres på "Min side" i nettbutikken. Et medlemskap krever at du har en e-postadresse. Medlemskapet kan ikke overføres til en annen person.

Ved innmelding må du registrere deg med navn, gyldig e-postadresse og fødselsdato. Du er selv ansvarlig for å holde dine personopplysninger oppdatert til enhver tid.

For å få gratis inngang vil Nasjonalmuseets visningssteder, må du vise ditt digitale medlemskort på mobiltelefonen eller et fysisk medlemskort. 

Betalingsbetingelser

Medlemskapet betales og fornyes med betalingskort eller Vipps i nettbutikken. Eller i våre fysiske museumsbutikker og billettskranken i det nye Nasjonalmuseet.

Medlemskapets varighet

Et medlemskap varer i 12 måneder fra registrering. Medlemskapet kan ikke sies opp, men utløper automatisk hvis du ikke fornyer det. Før medlemskapet utløper, mottar du et varsel om fornyelse.

Angrerett

Angreretten gjelder ved kjøp av medlemskap innen 14 dager etter inngåelse av medlemsavtalen. Dette gjelder kun dersom medlemskapet er kjøpt i nettbutikken (ikke i et av Nasjonalmuseets visningssteder), iht. angrerettsloven.

Send en e-post til medlem@nasjonalmuseet og skriv at du ønsker å benytte deg av angreretten.

Personvern

Som bruker av Nasjonalmuseets tilbud ønsker vi at du forstår hvordan vi håndterer dataene vi samler inn, og at du har tillit til at vi respekterer ditt personvern. Les mer om personvern.

Lagring av personopplysninger

Vi beholder dine personopplysninger i ett år etter at medlemskapet har utløpt. Mottak av nyhetsbrevet er ikke knyttet til samtykket ditt om lagring av personopplysninger. Du må selv melde deg av nyhetsbrevet hvis du ønsker det.