Om medlemsklubben

Nasjonalmuseets medlemsklubb eies og drives av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design. Medlemskapet koster kr 599 i året og er åpent for alle privatpersoner som har fylt 18 år. Ved å registrere deg som medlem, godtar du medlemsvilkårene og personvernerklæringen til Nasjonalmuseet.

Om ditt medlemskap

Medlemskapet er digitalt og administreres på "Min side" i nettbutikken. Et medlemskap krever at du har en e-postadresse. Medlemskapet kan ikke overføres til en annen person.

Ved innmelding må du registrere deg med navn gyldig e-postadresse. Du er selv ansvarlig for å holde dine personopplysninger oppdatert til enhver tid.

For å få gratis inngang vil Nasjonalmuseets visningssteder, må du vise ditt digitale medlemskort på mobiltelefonen eller et fysisk medlemskort. Ønsker du å ha et fysisk medlemskort i tillegg til det digitale, kan du hente et i butikken i Mellomstasjonen.

Betalingsbetingelser

Medlemskapet betales og fornyes med betalingskort eller Vipps i nettbutikken. Vi kan ikke sende faktura eller motta innbetaling til kontonummer. (Du kan også kjøpe eller fornye medlemskap i butikken i Mellomstasjonen eller i Nasjonalmuseet - Arkitektur.)

Medlemskapets varighet

Et medlemskap varer i 12 måneder fra registrering. (Kampanjer kan gi andre betingelser). Medlemskapet kan ikke sies opp, men utløper automatisk hvis man ikke fornyer det. Før medlemskapet utløper, mottar du et varsel om fornyelse.

Personvern

Som bruker av Nasjonalmuseets tilbud ønsker vi at du forstår hvordan vi håndterer dataene vi samler inn, og at du har tillit til at vi respekterer ditt personvern. Les mer om personvern.

Lagring av personopplysninger

Vi beholder dine personopplysninger i ett år etter at medlemskapet har utløpt. Mottak av nyhetsbrevet er ikke knyttet til samtykket ditt om lagring av personopplysninger. Du må selv melde deg av nyhetsbrevet hvis du ønsker det.