Storslått slott i solnedgang
Place de la Bourse Bourdaux
  • 28. april–1. mai 2021

Grunnet stor pågang har vi valgt å sette opp en ekstratur med avreise 28. april 2021.

Velkommen til neste års Vennetur som går til Bordeaux og Bilbao! Vi starter i den vakre havnebyen Bordeaux i det sørvestlige Frankrike og avslutter i Nord-Spania og Bilbao. Vi har lagt opp til et meget variert dagsprogram med alt fra byvandringer til besøkssenteret for hulemalerier i Montignac-Lascaux og til kunstmuseer. Tema og hovedfokus for turen er samtidskunst og arkitektur.

Det er begrenset med plasser på turen, så vær rask med din påmelding.

Velkommen til en ny og inspirerende kulturreise med Nasjonalmuseets Venner i samarbeid med Reiseakademiet i Fredrikstad!

Mer informasjon og detaljert program på Reiseakademiets nettsider

Her er en smakebit på programmet:

Dag 1 – Onsdag 28. april 2021
Tur med norsktalende guide, med buss og til fots i Bordeaux. Etter en god lunsj fortsetter vi til vårt bosted i nærheten av vindistriktet St. Emilion. Hyggelig velkomstmiddag i gangavstand fra hotellet.

Dag 2 – Torsdag 29. april 2021
Vi besøker Montignac og Lascaux for å se Snøhettas fantastiske byggverk. De 17 000 år gamle hulemaleriene i Lascaux har vært utilgjengelige for publikum siden 1963.

Dag 3 – Fredag 30. april 2021
Vi setter kursen mot Spania og Bilbao. Vi gjør noen korte stopp før vi ankommer San Sebastian. Her nyter vi en god lunsj på en av byens restauranter. Etter lunsj venter en busstur på en drøy time før vi ankommer Bilbao.

Dag 4 – Lørdag 1. mai 2021
Rundtur i Bilbao i buss med lokalguide. Vi hører om byens historie og får med oss noen av de mest kjente severdighetene. Deretter, byens store trekkplaster, en guidet omvisning i Guggenheim-museet.

Har du spørsmål om dette arrangementet? Kontakt oss på:  venner@nasjonalmuseet.no