Foto: Nasjonalmuseet / The Art Collective
  • 27. januar 2021
  • Nettarrangement
  • På norsk
  • Begrenset antall plasser

Digitalt verksted

Dette arrangementet er utsolgt, men følg med i kalenderen for nye muligheter.

Vi sender ut materialer på forhånd i hele Norge til dere som får sikret dere plass. Ved påmelding vil du bli bedt om å fylle ut adressen og telefonnummeret ditt, slik at vi kan sende deg materialer. Dagen før vil du få tilsendt en lenke for å delta.

The A.C. ønsker å senke terskelen til kunstverden og holder derfor inspirerende workshops slik at alle kan få en smakebit på kunstnerisk praksis.

Under kveldens verksted deler de av sine beste tips og triks om komposisjon, farge, kontraster og dybde for at du selv får laget et maleri du fornøyd kan henge på veggen hjemme. The A.C har valgt ut flere verk fra museets store samling til inspirasjon for kveldens tegne og maleøvelser. En kurator fra museet vil også være tilstede og dele spennende historier, fun-facts, og fakta om noen av verkene i deres samling.

Uavhengig av ferdigheter og erfaring, ønsker vi alle velkommen til dette digitale verkstedet. Vi sender deg alle materialer, slik at du kan senke skuldrene i 2 timer. 

Ønsker du å la deg inspirere på forhånd kan du gå inn og lage din egen samling på Nasjonalmuseets nettsider eller se The A.C sin her.

Arrangementet gjennomføres digitalt grunnet de nyeste retningslinjene for smitteverntiltak.