Avlyst

Nasjonalmuseet – Arkitektur er berørt av vekterstreiken og vil være stengt på ubestemt tid fra og med 14.10.20. Les mer om streiken hos partene Parat og NHO.

Mellom 1893 og 1901 oppholder den unge Vigeland seg i lengre perioder i Paris. Inspirasjonen fra den franske kunstscenen er kjent, men ikke fullstendig utforsket.

I hvilken grad påvirker de hans valg av motiver? I lys av den franske kunstscenen utforskes Vigelands kunstnerskap og gjennombrudd.

Velkommen til foredrag ved kurator og kunsthistoriker Ingvild Hammervoll.

Arrangementet er kun for Nasjonalmuseets Venner

Praktisk informasjon

Husk at du må være medlem i Nasjonalmuseets Venner for å kunne delta, og at du kan registrere kun én billett til deg selv. Det er begrenset antall plasser på våre arrangementer, og dessverre ikke mulig å ta med en gjest.

Alle besøkende blir bedt om å overholde de nasjonale føringene for smittevern. Det vil være hånddesinfeksjon tilgjengelig ved inngangen.

Mot et nytt museum

I 2021 åpner det nye Nasjonalmuseet ved Aker Brygge, men allerede i fjor høst startet nedtellingen. «Mot et nytt museum»-serien vil gjennom foredrag, samtaler og pop-up-utstillinger gi et innblikk i det faglige arbeidet som har foregått i kulissene, mens store deler av museet har vært stengt.