Foto: Nasjonalmuseet

Avlyst

Dette arrangementet er dessverre avlyst på grunn av smittevernregler i Oslo. Du finner mer info om hvordan Nasjonalmuseet berøres av nye retningslinjer for smittevern her. Følg oss i sosiale medier for digitale omvisninger i utstillingen!

Utstillingen «Bevegelser i betong. Arkitekten Erling Viksjø og kunstnerne» tar for seg forholdet mellom arkitektur og kunst.  

Familiesøndagen starter med en kort omvisning i utstillingen, hvor du får høre om arkitekten Viksjø. Sammen med kunstnere eksperimenterte han mye med betong, og kom fram til nye måter å behandle betongoverflaten på.   

I verkstedet får du selv jobbe med betong, og lage egne kreative komposisjoner med steiner. Dette arbeidet får du med hjem etter workshopen.Ved siden av eget arbeid kan alle jobbe på en felles konstruksjon - et fellesarbeid som vil vokse seg større for hver workshop. Hva det blir til sist - blir spennende å se! 

Aktiviteten veiledes av billedkunstner Morten Kildevæld Larsen, som har lang erfaring med arbeid i betong og workshop med barn og unge.