• Nasjonalmuseet – Lyshallen
  • 3., 17., og 31. august – 15:00–15:45
  • På engelsk

«You can derive pleasures from making art, but being an artist is as romantic as being a stockbroker» - Roderick Hietbrink

Opplev en alternativ omvisning i utstillingen «Jeg kaller det kunst»! Over tre onsdager i august vil du få en «rough guide» til «Jeg kaller det kunst» av den nederlandske kunstneren Roderick Hietbrink.  Han gir deg en omvisning gjennom det nye Nasjonalmuseet, og en litt annerledes opplevelse av både kunsten og deg selv.

Møt opp i midten i Lyshallen, og få en opplevelse utenom det vanlige.

Omvisningen er på engelsk. Arrangementet er gratis, men krever inngangsbillett til museet – kjøp her eller ved oppmøte.

Roderick Hietbrink

Roderick Hietbrink er en billedkunstner og jobber med videokunst, installasjon, skulptur, performance og fotografi.

I tidligere kunstverk har han spilt vanskelig kunstner og løsningsorientert produsent. Hietbrink drar ofte veksler på sin erfaring fra de mange rollene han har spilt i kunstfeltet, fra direktør og kunstner til tekniker og produsent.

Jeg kaller det kunst

«Jeg kaller det kunst» er tidenes mønstring av samtidskunst i Norge og utforsker hva som er utenfor og innenfor i kunsten. Utstillingen står i Lyshallen fra 11. juni til 11. September.