Carroll Dunham, «Color Message B», 1985-1986 © Dunham, Carroll/BONO.
Foto: Nasjonalmuseet/Andreas Harvik. Foto fra verkstedet: Nasjonalmuseet/Ina Wesenberg
  • 20.–21. april 2023
  • Nasjonalmuseet – Verksted A
  • 16.30-18.30
  • Begrenset antall plasser

I forbindelse med utstillingen «Carroll Dunham. Hvor er jeg? Grafikk 1985–2022» i Galleri grafikk og tegning, inviteres medlemmer til et kunstverksted for voksne.

Før verkstedet blir det en kort omvisning i utstillingen. Etter omvisningen går vi til verkstedet, hvor du får utforme ditt eget bærenett under veiledning av to profesjonelle kunstnere. Kunstnerne gjør klar sjablonger basert på former fra Dunhams trykk, som du kan bruke for å lage ditt eget design. Det vil også være mulig å prøve ut enkel trykketeknikk.

Carroll Dunhams grafikk viser et stort spenn i uttrykk, motiv og tema. Den aktuelle utstillingen viser et utvalg fra en større gave som Nasjonalmuseet nylig mottok av kunstneren. Gaven består av hele 161 grafiske blad fra 1980-tallet og fram til i dag.  
Kaféen er åpen om du ønsker å avslutte kvelden med en matbit eller et glass.

Kunstnerne 
Bjørn-Kowalski Hansen (f. 1979 i Bergen) er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, og har sitt virke i Oslo. Han arbeider i hovedsak med skulptur og grafikk. 
Petter Buhagen (f. 1983 i Trondheim) er utdannet ved Kunstakademiet i Oslo og The Arts Institute at Bournemouth (Storbritannia). Buhagen arbeider med mange forskjellige medier og materialer.  

Verkstedene er ikke knyttet sammen, de er separate, 2 kvelder med samme innhold.