Bilde av Louise Bourgeois i 1992 og «Arch of Hysteria» av Louise Bourgeois, 1993 © The Easton Foundation/Bono, Oslo 2023
Foto: Portrett: Sebastian Piras. Kunstverk: Christopher Burke.
  • Nasjonalmuseet
  • 5. mai kl. 10.00–17.00

Nasjonalmuseets medlemmer er velkomne til en eksklusiv førvisning av utstillingen «Louise Bourgeois. Imaginære samtaler»!

Louise Bourgeois (1911–2010) nektet å slå seg til ro med et fast uttrykk, og hadde en variasjon i stiler og teknikker som få andre kunstnere kan måle seg med. I utstillingen Louise Bourgeois. Imaginære samtaler kan du bli kjent med den fransk-amerikanske kunstneren i møter med rundt 50 andre kunstnere. Noen av disse møtene fant faktisk sted i løpet av Bourgeois' nesten 100 år lange liv, andre møter iscenesettes i utstillingen. Dette er den første omfattende presentasjonen av Bourgeois i Norge på over 20 år. 

Les mer om utstillingen

Praktisk informasjon

På grunn av begrenset kapasitet, må du bestille billett til en tidsluke. Ha billetten klar ved inngang til utstillingen.

Du kan ta med en gjest. Husk å bestille en egen billett til gjesten. 

Har du spørsmål om billett? Ta kontakt på billett@nasjonalmuseet.no 
Har du spørsmål om medlemskap? Ta kontakt på medlem@nasjonalmuseet.no 

20 % medlemsrabatt på Bourgeois-produkter

Sikre deg fine produkter inspirert av Bourgeois' kunst. På medlemsvisningen 5. mai får medlemmer 20 prosent rabatt på Bourgeois-produkter i butikken i Nasjonalmuseet.