En kvinne står foran et glassmonter og snakker til to tilhørere
Bli med på omvisning i Nasjonalmuseet!
Foto: Nasjonalmuseet / Ina Wesenberg
  • 30. mars 2024 kl. 12.00–12.45
  • Nasjonalmuseet

Bli med på en vandring i samlingspresentasjon og få en introduksjon til utvalgte designobjekter fra 1900 og fram til i dag.

Vi ser på utvalgte gjenstander som har vært med å skape våre omgivelser: kjøkkenet vi lager mat i, koppen vi drikker av og klærne vi har på oss. Design vi omgir oss med bidrar til å forme vår oppfattelse av verden og hvordan vi selv vil bli oppfattet.

Oppmøte er bak Vestibylen, rett ved døra inn til rom 1 i Samlingen. Arrangementet er inkludert i inngangsbilletten til museet. Første til mølla-prinsippet gjelder.   

Påske i Nasjonalmuseet 
Utforsk Nasjonalmuseet i påska! I påskeuka kan du få med deg omvisninger og verksteder i forbindelse med samlingen og temporære utstillinger. Bli med på vandringer i samtidskunst, arkitektur, eldre bildekunst og designhistorie. 

Nysgjerrig på
«Nysgjerrig på» er omvisninger som byr på et overblikk over et aktuelt kunstnerskap, noen kunstverk eller et tema innen, kunst, arkitektur og design. Ønsker du noe som går mer i dybden? Nasjonalmuseet tilbyr også «Dypdykk»; omvisninger som dykker dypere inn blikk i et tema.

«Nysgjerrig på» arrangeres flere ganger i uka fra januar til juni 2024.

Se kalender for tidspunkter