En kvinne står blant statuer og forteller noe til en gruppe mennesker
Bli med på omvisning i Nasjonalmuseet!
Foto: Nasjonalmuseet / Ina Wesenberg
  • 30. og 31. mars 2024 kl. 14.00–14.45
  • Nasjonalmuseet

Er du nysgjerrig på Nasjonalmuseet? Bli kjent med arkitekturen og få en introduksjon til samlingens mange fortellinger fra oldtiden til i dag, fra kjente og kjære ikoner til nye ervervelser.

Hvordan jobber vi for å nå alle i Nasjonalmuseet? Få et innblikk i hvordan samlingspresentasjonen har blitt til gjennom utvalg og sammensetning av kunstverk, utstillingsarkitektur og formidlingsgrep.

Oppmøte er bak Vestibylen, rett ved døren inn til rom 1 i Samlingen. Arrangementet er inkludert i inngangsbilletten til museet. Første til mølla-prinsippet gjelder.

Påske i Nasjonalmuseet

Utforsk Nasjonalmuseet i påska! I påskeuka kan du få med deg omvisninger og verksteder i forbindelse med samlingen og temporære utstillinger. Bli med på vandringer i samtidskunst, arkitektur, eldre bildekunst og designhistorie.

Nysgjerrig på

«Nysgjerrig på» er omvisninger som byr på et overblikk over et aktuelt kunstnerskap, noen kunstverk eller et tema innen, kunst, arkitektur og design. Ønsker du noe som går mer i dybden? Nasjonalmuseet tilbyr også «Dypdykk»; omvisninger som dykker dypere inn blikk i et tema.

«Nysgjerrig på» arrangeres flere ganger i uka fra januar til juni 2024.
Se kalender for tidspunkter