Sank og smak: Tang og tare

Billettslipp: 14. mai kl. 10.00
Velkommen til sanketur sammen med Norges sopp- og nyttevekstforbund (NSNF) og Nasjonalmuseet!
Vi går på tur og sanker sesongens spiselige vekster. Denne søndagen reiser vi til Nesodden for å sanke tang og tare. Etterpå møtes vi i Paviljongen på Museumsplassen for å lage noe godt av råvarene.
I utstillingen «Ny nordisk. Mat, estetikk og sted» viser Nasjonalmuseet hvordan en særegent nordisk estetikk basert på lokale råvarer og naturmaterialer har etablert seg på tvers av arkitektur, design, kunsthåndverk, kunst og matkultur de siste 20 årene. Utstillingen foregår både inne i museet og i en spesialbygd paviljong på Museumsplassen.
Praktisk informasjon
Kle deg etter vær og terreng. Ta med egen matpakke og drikke til turen.
Du må selv dekke reisen til og fra sankestedet, men påmeldingen gir deg én gratis inngang til utstillingen i hele utstillingsperioden.
Gratis for barn under 18 år.
«Sank og smak» er et samarbeid mellom Norsk sopp- og nyttevekstforbund og Nasjonalmuseet.
Komme seg til og fra
Møtested: Nesoddtangen, Marinoperatørene, Tangenveien 7, 1450 Nesoddtangen
10.28–10.56: Ta ferge B10 fra Aker brygge til Nesoddentangen.
13.00–13.27: Ta ferge B10 fra Nesoddtangen til Aker brygge.
Plan for dagen
11.00: Oppmøte på sankestedet
13.00: Samlet retur til Nasjonalmuseet
14.00: Matverksted i Paviljongen på Nasjonalmuseet
16.00: Avslutning