I dette arrangementet vil kokker fra Credo servere deg små smakebiter fra restauranten og formidle historier om sanking, råvarer og design. 

Arrangementet varer i 30 minutter og foregår i Paviljongen på Museumsplassen.   
  
Vi kan dessverre ikke ta hensyn til allergier. 
  
Publikum oppfordres til å se resten av utstillingen inne på museet før eller etter arrangementet. Inngangsbillett til museet er inkludert i arrangementsbilletten. 
  
I utstillingen «Ny nordisk. Mat, estetikk og sted» viser Nasjonalmuseet hvordan en   
særegen nordisk estetikk basert på lokale råvarer og naturmaterialer har etablert seg på tvers av arkitektur, design, kunsthåndverk, kunst og matkultur de siste 20 årene. Utstillingen foregår både inne i museet og i en spesialbygd paviljong på Museumsplassen. 

Credo har siden de åpnet i Trondheim i 1998, jobbet etter mottoet; med ydmykhet for jorda, råvaren, kunnskapen og håndverket. I 2019 mottok restauranten sin første Michelin-stjerne og fikk samtidig den første grønne stjernen noensinne gitt av Michelin.   

Heidi Bjerkan (f. 1970) er norsk kokk og kjøkkensjef for Credo. Bjerkan er en høyt respektert kokk med en kompromissløs, engasjert og grundig visjon om fruktbart land, råvarenes ubenyttede ressurser og framtidens bonde.  

Restauranten flyttet fra Trondheim i 2024, og vil i løpet av høsten 2025 åpne i nye lokaler i Nasjonalbiblioteket i Oslo.