Édouard Manet, «Fra Verdensutstillingen i Paris i 1867», 1867.
Foto: Nasjonalmuseet / Børre Høstland

Hvordan jobber Nasjonalmuseet med partnerskapsavtaler

Nasjonalmuseet er Nordens største kunstmuseum og en visningsarena i verdensklasse. Vi er blant Nordens største aktører innenfor formidling av kunst, arkitektur og design, og lager utstillinger som skal engasjere og inspirere et bredt publikum.  

Våre partnere bidrar til at Nasjonalmuseet kan gi publikum et enda bedre tilbud. Museet kan tilby partnerne skreddersydde pakker som kan bidra til å bygge profil og bedriftskultur, tett knyttet til Norges største samling og presentasjon av kunst, arkitektur og design. 

Nasjonalmuseets partnere kan få synlighet på flere flater, tilgang til flotte lokaler og mulighet til å gjennomføre ulike type arrangementer i museet. Alt skreddersys basert på behov og avtale.

Nasjonalmuseet tilbyr spesialtilpassede pakker i forskjellige priskategorier – både for større og mindre virksomheter. Spennvidden går fra hovedsamarbeidspartner til privat støttespiller. Noen avtaler strekker seg over mange år og har et bredt omfang, andre er prosjektrettet innenfor utstilling, konservering, forskning og formidling. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om ulike muligheter – vi gleder oss til å finne gode løsninger sammen med dere! 

.