Foto: Morten Kildevæld Larsen
  • 2. mars 2021
  • Nettarrangement
  • Begrenset antall plasser

Utsolgt!

Det vil koste 75 kr å delta. Vi sender ut materialer på forhånd. Ved påmelding blir du derfor bedt om å fylle ut adresse og telefonnummer, slik at vi kan sende deg det du trenger for å delta. Når du er påmeldt sender vi også en Zoom-lenke til selve verkstedet på e-post. Påmeldingsfrist 24. februar.

Bli med på digitalt tegneverksted med kunstner Morten Kildevæld Larsen!

I Kildevæld Larsens kunst er tegning sentralt, både som skisser og i ferdige verk. Han arbeider med tegning og akryl på papir, og noen ganger blir tegningene til skulpturer i materialer som tre, glass, tegl og betong.

I verkstedet får du selv teste ut nye tegnemetoder og -prosesser. Kildevæld Larsen vil fortelle om, og vise, sin tilnærming til tegning. Med penn og papir vil vi sammen forske på streken, og se hvordan kontrastene i lys og mørke skaper rom og spenning i billedflaten.

Verkstedet passer godt både for deg som er helt nybegynner og deg som har tegnet en stund.

Dette tegneverkstedet er det første i serien «Streken». «Streken» arrangeres av Nasjonalmuseet i samarbeid med forskjellige kunstnere som arbeider med tegning. På programmet for våren 2021 står kunstnerne Morten Kildevæld Larsen, Gelawesh Waledkhani, Esther Maria Bjørneboe og Øyvind Torseter. Med denne serien ønsker vi at du skal få nye perspektiver på hva tegning er og kan være.