Ung gutt ser inn i kamera
Foto: Mental Helse Ungdom
  • 19. juni 2022
  • Nasjonalmuseet – Lyshallen

Mental Helse Ungdom tar over Lyshallen for en dag.


I arrangementsserien «Søndag Ta Over» blir ulike grupper invitert inn for å ta over utstillingen «Jeg kaller det kunst». De får hallen til å utfolde seg i og gjøre hva de vil, og du som publikum er velkommen til å ta del! 

Denne søndagen har vi invitert inn Mental Helse Ungdom. De vil sette fokus på gutters psykiske helse. Mental Helse Ungdom jobber med tankevekkere, en installasjon i Lyshallen der du kan snakke direkte med dem om deres arbeid. De har også med seg BOBILEN – et sted du kan oppsøke med spørsmål om forebygging av god mental helse blant unge voksne og ungdom. Bobilen vil stå ute på museumsplassen der du kommer inn til hovedinngangen.   

Ingen påmelding påkrevd, men billett inn til museet kreves.
Billetter kan kjøpes i døren eller her.

Samarbeidspartner: Mental Helse Ungdom

Mental Helse Ungdom 
Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge opp til 36 år. Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud.   
  
Jeg kaller det kunst
«Jeg kaller det kunst» er tidenes mønstring av samtidskunst i Norge og utforsker hva som er utenfor og innenfor i kunsten. Utstillingen står i Lyshallen fra 11. juni til 11. september.