Bilde av blått våpenskjold
Alt Går Bra, «Den Norske Idealstaten Shields», 2018
  • 21. juni 2022
  • Nasjonalmuseet – Lyshallen

Hvordan ser fremtiden ut? Og hva skal til for at Norge skal bli en idealstat? Svar på spørsmålene uten å klage og uten å la negativitet ta over. 


Kunstnergruppa Alt Går Bra har invitert Helsesista til å prate om nettopp dette og vil ha deg med på samtalen!  
Samtalen tar plass blant verkene i «Jeg kaller det kunst» i Lyshallen. Arrangementet er gratis, men besøkende må inngangsbillett til museet. Billetter kan kjøpes i skranken eller her.

Helsesista
Gjennom Snapchat gir Tale Maria Krohn Engvik helseinformasjon på sin egen unike måte. Som Helsesista på Snapchat er Tale opptatt av at seriøse budskap trenger å blandes med humor og sprell for å vekke lysten for å følge med på det som blir sagt. 

Alt Går Bra 
Hvordan ville et norsk idealsamfunn sett ut? Dette har kunstnergruppen Alt Går Bra reist rundt i Norge og snakket med folk fra både by og bygd om. Kunstnergruppen kombinerer alt fra kunst og historie til filosofi. Til «Jeg kaller det kunst» bidrar de med et helt prosjekt, kalt Den Norske Idealstaten. Dette presenteres gjennom en fane og 30 våpenskjold.  

Jeg kaller det kunst
«Jeg kaller det kunst» er tidenes mønstring av samtidskunst i Norge og utforsker hva som er utenfor og innenfor i kunsten. Utstillingen står i Lyshallen fra 11. juni til 11. september.