Alt Går Bra, «Den Norske Idealstaten Shields», 2018
  • 22. juni 2022
  • Nasjonalmuseet – Lyshallen

Hvordan ser fremtiden ut? Og hva skal til for at Norge skal bli en idealstat? Svar på spørsmålene uten å klage og uten å la negativitet ta over. 

Kunstnergruppa Alt Går Bra har invitert lederen for Norges Bygdeungdomslag, Inger Johanne Brandsrud til å prate om nettopp dette og vil ha deg med på samtalen! Ta med en venn og snakk om fremtiden du ønsker deg! Arrangementet er gratis, men besøkende må inngangsbillett til museet. Biletter kan kjøpes i skranken eller her.

Samtalen tar plass blant verkene i «Jeg kaller det kunst» i Lyshallen. 

Inger Johanne Brandsrud
Inger Johanne Brandsrud er leder av Norges Bygdeungdomslag (NBU). NBU har over 7.000 medlemmer, og jobber for et levende bygdesamfunn ved å ivareta og fremme bygdenes og ungdommens interesser. 

Alt Går Bra
Hvordan ville et norsk idealsamfunn sett ut? Dette har kunstnergruppen Alt Går Bra reist rundt i Norge og snakket med folk fra både by og bygd om. Kunstnergruppen kombinerer alt fra kunst, historie og filosofi. Til «Jeg kaller det kunst» bidrar de med et helt prosjekt, kalt Den Norske Idealstaten. Dette presenteres gjennom en fane og 30 våpenskjold.

Jeg kaller det kunst
«Jeg kaller det kunst» er tidenes mønstring av samtidskunst i Norge og utforsker hva som er utenfor og innenfor i kunsten. Utstillingen står i Lyshallen fra 11. juni til 11. september.