Alt Går Bra, «Den Norske Idealstaten Shields», 2018
  • 23. juni 2022
  • Nasjonalmuseet – Lyshallen

Hvordan ser fremtiden ut? Og hva skal til for at Norge skal bli en idealstat? Svar på spørsmålene uten å klage og uten å la negativitet ta over. 


Kunstnergruppa Alt Går Bra har invitert gamer og youtuber Joachim Haraldsen aka Noobwork  til å prate om nettopp dette og vil ha deg med på samtalen! Ta med en venn og snakk om fremtiden du ønsker deg! 
Samtalen tar plass blant verkene i «Jeg kaller det kunst» i Lyshallen. 
Arrangementet er gratis, men besøkende må inngangsbillett til museet. Billetter kan kjøpes i skranken eller her.

Joachim «Noobwork» Haraldsen
«Noobwork» er en norsk youtuber og gamer. Han opprettet YouTube-kanalen sin 10. februar 2013, og den første videoen ble lagt ut i mars samme år. Youtube-kanalen hans hadde rundt 190 000 abonnenter og 132 000 000 visninger per 29. september 2019. I 2020 grunnla Haraldsen Omaken Sports, som senere kjøpte opp HEROIC, en aktør i den profesjonelle e-sportsscenen. 

Alt Går Bra
Hvordan ville et norsk idealsamfunn sett ut? Dette har kunstnergruppen Alt Går Bra reist rundt i Norge og snakket med folk fra både by og bygd om. Kunstnergruppen kombinerer alt fra kunst, historie og filosofi. Til «Jeg kaller det kunst» bidrar de med et helt prosjekt, kalt Den Norske Idealstaten. Dette presenteres gjennom en fane og 30 våpenskjold. 

Jeg kaller det kunst
«Jeg kaller det kunst» er tidenes mønstring av samtidskunst i Norge og utforsker hva som er utenfor og innenfor i kunsten. Utstillingen står i Lyshallen fra 11. juni til 11. september.