Moderne bygning i marmor og skifer. Blå himmel med noen skyer.
Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.
Foto: Nasjonalmuseet / Børre Høstland
  • 11.–12. juni 2022
  • Nasjonalmuseet
  • Begrenset antall plasser

Alle inngangsbilletter til museet i åpningshelga er nå reservert. Du kan fortsatt møte opp på Museumsplassen eller se direktesendingen fra åpningsarrangementet kl. 12. Du kan nå kjøpe billetter til resten av sommeren.

Velkommen til åpningen av Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design!

Åpningshelga starter med en stor markering på Museumsplassen foran museet, lørdag 11. juni kl. 12. Her er alle velkomne. Det blir musikk, taler og snorklipping. Markeringen er gratis og åpen for så mange det er plass til på plassen utenfor museet. Arrangementet blir også sendt direkte for dere som ikke har mulighet til å delta fysisk.

Det er gratis å besøke Nasjonalmuseet i åpningshelga, men du må reservere billetter. Tidspunktet på billetten din er tiden du må være ved inngangen for å få slippe inn.

Billetter for resten av sommeren kommer for salg mandag 9. mai.

Program for åpningshelga

• 11.00 Publikumsinnslipp til Museumsplassen
  • 12.00 Åpningsarrangement
  • 13.00 Dørene åpner
  • 23.00 Museet stenger

Søndag er museet åpent fra kl. 10.00 til kl. 23.00.

Mer info kommer!

Museumsbutikkene i Nasjonalmuseet og i Stasjonsmesterboligen, kaféen, Bollebar og biblioteket vil være åpne for alle i åpningshelga.