Foto: Kunstneren / Rolf Holmberg
  • 26. august 2022
  • 14.00–20.00
  • Nasjonalmuseet – Lyshallen

Ta med en venn, møt kunstneren Jessica Williams, og lag din egen kunstnerbok eller fanzine med egne bilder og utklipp. Eller velg blant bildene og utklippene Jessica har med seg – og sett sammen alt med hjelp av risoprint. Har du allerede en historie du vil fortelle? Noen bilder du vil samle i en publikasjon? Eller kanskje dere kan lage et helt unikt minne om sommeren 2022?

Alt du trenger å ta med er bilder eller tekst på papir i svart/hvitt, eller du kan velge noe fra kunstnerens eget arkiv.

Jessica jobber for tiden med verket pile i Curatron (sølvboksen i Lyshallen), hver dag fra 8. august til 28. august.

Billetter kommer snart!

Jessica Williams

Hva betyr bøker og fysiske trykk i en digital hverdag? Kunstner Jessica Williams prøver å finne ut av det. Hun driver forlaget Hverdag books, som bruker risotrykk. Det er en maskin som gir et analogt uttrykk gjennom silketrykk, ofte i en eller to farger, og hver farge trykkes separat. Det er det hverdagslige Williams er interessert i, enten om det er å trykke en analog versjon av en smarttelefon eller å samarbeide med andre om deres kunstverk.

«Jeg kaller det kunst»

«Jeg kaller det kunst» er tidenes mønstring av samtidskunst i Norge og utforsker hva som er utenfor og innenfor i kunsten. Utstillingen står i Lyshallen fra 11. juni til 11. September.