maleri av kvinne
Christian Krohg, «Maleren Oda Krohg», 1888
Foto: Nasjonalmuseet / Børre Høstland
  • 7. mai–29. august 2021
  • Dronning Sonja KunstStall

I vår og sommer kan du få se sentrale verk fra Nasjonalmuseets samling i Dronning Sonja KunstStall. Her skal det vises malerier, skulpturer, kunsthåndverk og design, med vekt på perioden før 1945.

Utforsk utstillingen virtuelt i denne 3D-versjonen!

Vi inviterer deg til å oppleve mange av de kjente og kjære verkene fra samlingen. Enten du får et etterlengtet gjensyn eller møter kunst du ikke har sett før, blir dette en utstilling i fantastiske og spesielle omgivelser.

På grunn av smittevernrestriksjoner blir lanseringen av utstillingen digital. Vi kommer med løpende informasjon om når vi kan åpne fysisk for publikum.

Kunstaudiens er utarbeidet gjennom et tett samarbeid mellom Hennes Majestet Dronning Sonja, De kongelige samlinger og Nasjonalmuseet.

Kunsten kommer hjem

Kunstaudiens inngår i «Kunsten kommer hjem», Nasjonalmuseets program for 2021. I løpet av året inviteres publikum til å oppleve sentrale verk fra museets samling på visningssteder som Kunstnernes Hus, Blaafarveværket, Dronning Sonja KunstStall og Teknisk Museum. Flere kjente verk vil også dukke opp på uventede steder rundt omkring i landet.

Se den digitale åpningen her fra kl. 12.00, 7. mai!

Jobber ... Jobber ...