Carroll Dunham, «Places and Things (#4)» (utsnitt), The Grenfell Press, 1992 © Dunham, Carroll/BONO
Foto: Nasjonalmuseet / Andreas Harvik
  • 1. februar 2023
  • Nasjonalmuseet – Galleri grafikk og tegning
  • 14.00–20.00
  • Begrenset antall plasser

Nasjonalmuseet ønsker medlemmer velkommen til en eksklusiv førvisning av utstillingen  «Carroll Dunham. Hvor er jeg? Grafikk 1985–2022».

I utstillingen får du se en del av en større gave fra den amerikanske kunstneren. Gaven består av 161 grafiske blad og viser kunstnerens arbeid med serier, og rommer flere av hans mest kjente og ikoniske motiver. 

På grunn av begrenset kapasitet må du bestille en tidsluke. Hvis medlemskapet ditt inkluderer en gjest så kan du bestille en egen billett til gjesten. Husk å vise fram medlemskortet i tillegg til billetten ved inngang.

Har du spørsmål om billett? Ta kontakt på billett@nasjonalmuseet.no

Har du spørsmål om medlemskap? Ta kontakt på medlem@nasjonalmuseet.no

Om utstillingen

Den amerikanske kunstneren Carroll Dunham er internasjonalt kjent for sine malerier, tegninger og grafiske verk. Dette er den første museumsutstillingen i Norden av hans grafikk. Dunham slo gjennom som kunstner i New York tidlig på 1980-tallet, og er i dag internasjonalt kjent for sine malerier, tegninger og grafikk. Verkene hans har referanser til både kunsthistorie, populærkultur og personlige erfaringer, og viser et rikt spenn i uttrykk, motiver, tema og teknikker. 

Kom tett på Dunhams kunst i studiesalen kl. 14.00–17.00 

I forbindelse med medlemsvisningen inviterer vi deg «behind the scenes» i studiesalen. Her får du et eksklusivt møte med kunstnerens fargelitografier fra mappen «Female Portraits» som ikke vises i utstillingen.

20 % medlemsrabatt på Dunham-produkter

Sikre deg et kult handlenett og andre produkter inspirert av Dunhams kunst. På medlemsvisningen 1. februar får medlemmer 20 prosent rabatt på Dunham-produkter i butikken i Nasjonalmuseet. Se flere produkter i Nasjonalmuseets nettbutikk