Gjestespill med Kadeau i «Ny nordisk. Mat, estetikk og sted»

Billettslipp: 28. mai kl. 10.00
Velkommen til «Gjestespill med Kadeau»!
Med utgangspunkt i et måltid komponert av restauranten Kadeau, fortelles historier om sanking, råvarer, bærekraft og design i Paviljongen på Museumsplassen.
Oppmøte i paviljongen på Museumsplassen. Ved kjøp av billett, kan du velge ønsket drikke meny. Det er 18-års aldersgrense for kjøp av alkohol. Vi kan dessverre ikke ta hensyn til allergier.
Ved behov for tilrettelegging ta kontakt med oss på arrangement@nasjonalmuseet.no.
Arrangementet foregår på engelsk.
I utstillingen «Ny nordisk. Mat, estetikk og sted» viser Nasjonalmuseet hvordan en
særegent nordisk estetikk basert på lokale råvarer og naturmaterialer har etablert seg på tvers av arkitektur, design, kunsthåndverk, kunst og matkultur de siste 20 årene. Utstillingen foregår både inne i museet og i en spesialbygd paviljong på Museumsplassen.
Kadeau åpnet i 2007 og ligger helt sør på Bornholm. Restauranten hyller øyas tradisjoner og skjønnhet gjennom maten.
Kadeau Bornholm ble tildelt en Michelin-stjerne i 2016.
Nicolai Nørregaard (f.1979) er kjøkkensjef og grunnlegger av restaurant Kadeau, på Bornholm og i København. Begge restaurantene drives sammen med barndomsvennene Rasmus Kofoed og Magnus Klein Kofoed.