Smak av Kadeau i «Ny nordisk. Mat estetikk og sted»

Billettslipp: 28. mai kl. 10.00
Velkommen til «Smak av Kadeau»!
Her vil kokker fra Kadeau servere deg små smakebiter fra restauranten og formidle historier om sanking, råvarer og design.
Arrangementet varer i 30 minutter og foregår i Paviljongen på Museumsplassen.
Vi kan dessverre ikke ta hensyn til allergier. Arrangementet foregår på engelsk.
Publikum oppfordres til å se resten av utstillingen inne på museet før eller etter arrangementet.
I utstillingen «Ny nordisk. Mat, estetikk og sted» viser Nasjonalmuseet hvordan en
særegent nordisk estetikk basert på lokale råvarer og naturmaterialer har etablert seg på tvers av arkitektur, design, kunsthåndverk, kunst og matkultur de siste 20 årene. Utstillingen foregår både inne i museet og i en spesialbygd paviljong på Museumsplassen.
Kadeau åpnet i 2007 og ligger helt sør på Bornholm. Restauranten hyller øyas tradisjoner og skjønnhet gjennom maten.
Kadeau Bornholm ble tildelt en Michelin-stjerne i 2016.
Nicolai Nørregaard (f. 1979) er kjøkkensjef og grunnlegger av restaurant Kadeau, på Bornholm og i København. Begge restaurantene drives sammen med barndomsvennene Rasmus Kofoed og Magnus Klein Kofoed.