Velkommen inn!
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli
  • 21. juni–13. desember 2021
  • Nasjonalmuseet
  • Begrenset antall plasser

Hvordan blir det nye Nasjonalmuseet? Kom og få en titt allerede nå!

Nasjonalmuseet inviterer deg som medlem til omvisning i det nye museet mens vi arbeider med å montere utstillingene og gjøre alt klart til åpningen i 2022.

Bli med på en vandring gjennom utvalgte områder i det som blir Nordens største kunstmuseum og kikk inn i noen av rommene som skal huse den nye samlingspresentasjonen, med kunst, design og arkitektur fra antikken til vår tid. Opplev Lyshallen og museets takterrasse.

Vi gleder oss til å vise deg!

Praktisk informasjon

NB! Av sikkerhetsårsaker må deltagere identifisere seg med ID-kort før omvisningen starter. Med ID-kort menes førerkort, pass eller lignende.

Smittevern: Museet følger gjeldende smittevernregler i Oslo. 

Sikkerhet: Av sikkerhetsmessige grunner vil gruppene være på maks 12 personer. Det ikke tillatt å bevege seg fritt på museet utenfor omvisningsområdene. Omvisningen følges av vektere.

Tilgjengelighet: Omvisningen innebærer en del gåing, men det er tilgang på heis. Det er tilgang til toalett. Rullestol er tilgjengelig for utlån.

Aldergrense: Omvisningen er rettet mot voksne. Barn inntil 16 år skal ledsages av en voksen.

Bestilling av billetter: Det er kun anledning til å benytte seg av dette tilbudet en gang. Ved bestilling kan det bookes maks to billetter per medlem.