Velkommen inn!
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli
  • 21. juni–13. desember 2021
  • Nasjonalmuseet
  • Begrenset antall plasser

Det er påbudt med munnbind i situasjoner hvor vi ikke kan holde en meter avstand. Munnbind vil være tilgjengelig.

Hvordan blir det nye Nasjonalmuseet? Kom og få en titt allerede nå!

Nasjonalmuseet inviterer deg som medlem til omvisning i det nye museet mens vi arbeider med å montere utstillingene og gjøre alt klart til åpningen i 2022.

Bli med på en vandring gjennom utvalgte områder i det som blir Nordens største kunstmuseum og kikk inn i noen av rommene som skal huse den nye samlingspresentasjonen, med kunst, design og arkitektur fra antikken til vår tid. Opplev Lyshallen og museets takterrasse.

Vi gleder oss til å vise deg!

Praktisk informasjon

NB! Av sikkerhetsårsaker må deltagere identifisere seg med ID-kort før omvisningen starter. Med ID-kort menes førerkort, pass eller lignende.

Smittevern: Museet følger gjeldende smittevernregler i Oslo. 

Sikkerhet: Av sikkerhetsmessige grunner vil gruppene være på maks 12 personer. Det ikke tillatt å bevege seg fritt på museet utenfor omvisningsområdene. Omvisningen følges av vektere.

Tilgjengelighet: Omvisningen innebærer en del gåing, men det er tilgang på heis. Det er tilgang til toalett. Rullestol er tilgjengelig for utlån. Les mer om tilgjengelighet i det nye museet her.

Aldergrense: Omvisningen er rettet mot voksne. Barn inntil 16 år skal ledsages av en voksen.

Bestilling av billetter: Det er kun anledning til å benytte seg av dette tilbudet en gang. Ved bestilling kan det bookes maks to billetter per medlem.