Utsnitt av et utvalg av kunstnerens verk. Verkene vil ikke nødvendigvis vises i utstillingen «Jeg kaller det kunst».

Plan B? Jeg er over gjennomsnittlig interessert i renovasjon og miljøet. Inspirasjon? I skogen midt på dagen, på internett midt på natta. Hobby? Alt for mange. Styrke? Tilpasningsevne. Svakhet? Det er så lett å overtenke ting

Trenger vi analoge trykk i dagens samfunn? Dette er noe Jessica Williams (f. 1986) utforsker gjennom sin gjenoppstandelse av risotrykk, som begynte med kopimaskiner på 1980-tallet i Japan, som skulle gå på blekk produsert av soyabønner og kun printe én farge av gangen. Dette uttrykket bruker Jessica til å trykke hverdagslige ting i et mer unikt format. I dag driver hun forlaget Hverdag Books, og stiller ut noen av risoverkene til ‹‹Jeg kaller det kunst››.

pile av Jessica Williams er både en publikasjon som kan settes sammen av publikumet, og et levende publiseringsverksted som aktiveres i fire uker som en del av utstillingen. I løpet av Williams' opphold på museet lages det fire kunstnerbøker i tillegg til hennes eget verk pile. Kom og sett sammen en bok, og mediter på fysiske trykk, fortiden, framtiden, og kunstnerisk verdi.