Velkommen inn!
Foto: Nasjonalmuseet / Annar Bjørgli
  • 25. mai–18. desember 2021
  • Nasjonalmuseet

 

Billetter vil legges ut en uke i forveien for hver omvisning

Hvordan blir det nye Nasjonalmuseet? Kom og få en titt allerede nå!

Nasjonalmuseet inviterer til omvisninger i det nye museet mens vi arbeider med å montere utstillingene og gjøre alt klart til åpningen i 2022. Bli med på en vandring gjennom utvalgte områder i det som blir Nordens største kunstmuseum og kikk inn i noen av rommene som skal huse den nye samlingspresentasjonen, med kunst, design og arkitektur fra antikken til vår tid. Opplev Lyshallen og museets takterrasse. Vi gleder oss til å vise deg!

Omvisningene foregår på tirsdager, onsdager og torsdager kl. 16.30 og kl. 18.00 og på lørdager kl. 11.30 og kl. 13.00.

Billettene til hver enkelt omvisning legges ut en uke før. Meld deg på nyhetsbrev for å få beskjed om når vi åpner påmeldingen til de første omvisningene, før alle andre.

Er du medlem i Nasjonalmuseets Venner? Medlemmer har egne omvisninger på mandager. Se arrangementskalender for å finne disse.

Praktisk informasjon

Smittevern: Museet følger gjeldende smittevernregler i Oslo. Det er påbud med munnbind.

Sikkerhet: Av sikkerhetsmessige grunner vil gruppene være på maks 12 personer. Det ikke tillatt å bevege seg fritt på museet utenfor omvisningsområdene. Omvisningen følges av vektere.

NB! Av sikkerhetsårsaker må deltagere identifisere seg med ID-kort før omvisningen starter. Med ID-kort menes førerkort, pass eller lignende.

Tilgjengelighet: Omvisningen innebærer en del gåing, men det er tilgang på heis. Det er tilgang til toalett. Rullestol er tilgjengelig for utlån.

Aldergrense: Omvisningen er rettet mot voksne. Barn inntil 16 år skal ledsages av en voksen.

Bestilling av billetter: Det er kun anledning til å benytte seg av dette tilbudet en gang. Ved bestilling kan det bookes maks fire billetter per person.

Se Facebook-arrangementet og meld din interesse her for å få oppdateringer om når nye billetter legges ut.