I 2020 lanserte Elise By Olsen (f. 1999) International Library of Fashion Research (ILFR) – et uavhengig motebibliotek med en samling på ca. 5000 objekter basert på en større donasjon fra den avdøde amerikanske kulturteoretikeren Steven Mark Klein. Materialet består av bøker, magasiner, kataloger, lookbooks, invitasjoner, illustrasjoner og annet trykt materiale.

Motebiblioteket ILFR har som ambisjon om å bli verdens mest omfattende depot for motepublikasjoner og dokumentasjon knyttet til moteindustrien, og fungere som en gratis og tilgjengelig ressurs for profesjonelle aktører, forskere, studenter, bransjefolk og amatørentusiaster.

Bibliotekets samling vokser raskt og har siden åpning mottatt betydelige donasjoner fra flere prestisje-aktører; det franske motehuset Hermès, den internasjonale magasindistributøren KD Presse, det japanske motehuset Comme des Garçons og det anerkjente designbyrået M/M (Paris).

ILFR åpnet digitalt som en database i oktober 2020, og forbereder nå fysisk åpning for publikum i samarbeid med Nasjonalmuseet i Stasjonsmesterboligen 1. desember 2022. Samtidig med denne åpningen blir det lansert et publikumstilbud som også inneholder formidlingsopplegg og arrangementer av både fysisk og digital karakter.