Jeg startet utdanningen min ved Universitetet i Oslo: mellomfag i kunsthistorie med fordypning i kunstteknologi. Tok også kurs i grafiske teknikker. Deretter en bachelor i arkeologi.

Det var fordypninger i Kunstteknologi og Kulturminneforvaltning som fikk det til å gå opp for meg hva jeg ønsket å bli. Jeg har vært opptatt av å ta vare på ting siden jeg var barn. Jeg tok en Bachelor i konservering, inkludert emner i kjemi. For å spesialisere meg i papirkonservering tok jeg en master i Conservation of Fine Art ved Northumbria University i Newcastle i England.

Jeg har praktikanterfaringer fra Norge og England. Da jeg endelig ble ferdig hadde jeg studert i 11 år! Jeg tok private oppdrag før jeg fikk jobb i Nasjonalmuseet, hvor jeg har jobbet siden 2013. Her får jeg så varierte erfaringer og utfordringer at jeg godt kan bli til jeg pensjonerer meg. For meg er konservering den perfekte kombinasjonen av mine interesser, der jeg både får bruke hodet og hendene. Det er en blanding av kunst, formidling, materialkunnskap og vitenskap som er fascinerende.